Hoe werkt ‘t

 1. Bestellen

  U bestelt uw Bahabic op de bestelpagina van deze website. U geeft hier aan welke maat en kleur u wenst. U kunt kiezen uit twee typen Bahabic en zeven kleuren wol. Wilt u ook een tekst op uw Bahabic laten borduren? Dat kan. De tekst mag niet langer zijn dan twee regels van elk 30 tekens. Deze tekst kan aan de buiten- of aan de binnenkant worden geborduurd. Dit kunt u aangeven bij de laatste stap van het bestellen, waar u ook uw adres opgeeft. De kleur van het borduurgaren komt overeen met het geborduurde Bahabic-logo, dat in kleurtint mooi is afgestemd op de kleur wol.
  Bij het bestellen geeft u ook uw naam en uw postadres op. En ook uw telefoonnummer en uw e-mailadres (voor de ontvangstbevestiging).

 2. Betalen

  U rondt uw bestelling af met de betaling. Dit kan op deze website via iDEAL. Zodra wij uw bestelling en uw betaling hebben ontvangen, sturen wij een ontvangstbevestiging naar het door u opgegeven e-mailadres. Kunt u niet via iDEAL betalen, neem dan even contact met ons op.

 3. Selecteren van kleding

  Zodra wij uw bestelling en uw betaling hebben ontvangen, sturen wij u een lege stoffen binnen-zak (inclusief tips van het atelier) en een geadresseerde en gefrankeerde plastic buiten-zak waarin u de door u uitgekozen kledingstukken naar ons kunt opsturen. Vijf kledingstukken voor een kleine, zeven voor een grote Bahabic. Wij adviseren u om de kledingstukken rustig en met zorg uit te zoeken. Neem de tijd en ga op zoek naar die vijf of zeven kledingstukken die het meest een dierbaar gevoel oproepen dat u graag zou behouden.

  Lees voor u gaat selecteren de meegestuurde tips van ons atelier goed door. Let op de kleurcombinatie en op de bruikbaarheid van de door u gekozen stoffen. Dit biedt de beste garanties voor het allerbeste resultaat. Zie ook hieronder adviezen voor het selecteren van kleding.

  Houd er rekening mee dat u de kledingrestanten niet terugkrijgt. Selecteer dus kleding die u verwerkt wil hebben in de Bahabic maar waarvan u de restanten niet meer terug hoeft te hebben. De kledingresten zullen wij respectvol en onherkenbaar recyclen.

 4. Opsturen gebruikte kleding

  Zodra u de zak hebt gevuld met de vijf of zeven kledingstukken voor uw Bahabic, brengt u deze naar een PostNL-agentschap. Als dit voor u een probleem is, neem dan even contact met ons op.
  De porto is betaald door Bahabic. Het adres van het atelier 
in Utrecht staat al op de zak vermeld. U dient de zak binnen 7 dagen na ontvangst af te leveren bij het PostNL-agentschap, anders verloopt de frankering.

  Wij zijn ons ervan bewust dat de kleding grote emotionele waarde voor u heeft. U kunt erop vertrouwen dat wij respectvol met uw kleding omgaan.

 5. Productie en levertijd

  Als uw kledingstukken op het atelier zijn aangekomen dan laten we u dat per e-mail weten. Wij gaan dan van elk kledingstuk de mooiste delen verwerken in de door u gekozen Bahabic. De levertijd van een Bahabic bedraagt maximaal 4 weken.
 U krijgt de Bahabic fraai verpakt in een stevige, chique bewaardoos thuisgestuurd.

 6. Verzekering

  De zak met uw kledingstukken en ook uw kant en klare Bahabic zijn tijdens het transport en de productie door Bahabic verzekerd voor de factuurwaarde van de Bahabic.