Reacties

“Dag Dorien, Ik heb vanmiddag de bahabics ontvangen.Dankjewel, ze zijn alle 3 heel mooi. Ik weet wel zeker dat mijn moeder en broertje dat ook gaan vinden.”


“Ik heb vanmorgen het pakket afgehaald!

Met de kinderen hebben we zu nu open gemaakt en bekeken.
Ze zijn echt prachtig gemaakt en we zijn er heel blij mee, dit is voor ons een hele belangrijke en mooie herinnering aan onze dochter. Heel hartelijk bedankt voor alle moeite en zorg voor de plaids. We laten ze zien aan andere en misschien hoor je nog van ons als er meer belangstelling blijkt te zijn voor een plaid of doek”

__________________________________________________________________________________

“Ik heb de prachtige omslagdoek, met de herinneringen aan mijn dierbare zus daarin verwerkt, ontvangen. Al een poosje geleden hoor, maar ik had jullie nog niet bedankt.

Het is PRACHTIG! Het doek hangt bij mij thuis over de stoel die van mijn zus was. Op het eerste gezicht zie je er niets van….dat is zo mooi…dat je gewoon een prachtige wollen doek ziet. Alleen degene die er van weten, kunnen even aan de binnenkant kijken. Het is aanwezig, maar ook niet aanwezig…een beetje moeilijk uit te leggen, maar ik geloof dat je wel begrijpt wat ik bedoel. Allebei waren we emotioneel toen we het zagen….Bahabic, Memories matter….mooie naam hiervoor! Ik wens jullie veel success en ben er vrijwel zeker van dat dit heel erg fijn wordt voor alle mensen die Bahabic blij gaat maken”.
__________________________________________________________________________________

“Toen ik hoorde dat mijn vrouw een Bahabic-dekentje had besteld, kon ik mij er niets bij voorstellen. Een plaid met lapjes kleding van mijn dochter van twaalf in de omslag, wat heb je daar aan? Maar nu ik ‘m in handen heb, ben ik helemaal om. Wat is dat mooi gemaakt! En het leeft!

bahabic Sacha

Ik zie het mutsje dat de zuster in het ziekenhuis op haar hoofdje zette vlak nadat ze geboren was. En het babydekentje dat in de kinderwagen lag. En het vest dat de buurvrouw voor haar heeft gebreid. En haar bloemetjesbadpakje: ik herinner me nu weer een middag op het strand – ik zie voor me hoe ze in dat badpakje op een zandfort staat bij de oprukkende vloed. De Bahabic is een mooi ding om te hebben. Een aanrader. Ik houd het kort want ik ga nu oude foto’s zoeken waarop ze die kledingstukken draagt. Er moet er ook een zijn van die middag aan zee”.
__________________________________________________________________________________
“Na het overlijden van mijn vader in 2005 had ik nog altijd een doos staan met zijn favoriete kleding, waar ik nog geen afstand van had willen doen, maar waar ik ook geen nieuwe bestemming voor kon bedenken. Dragen ging ik zijn kleding niet, zijn stijl van kleding was niet die van mij en bovendien heb ook ook een andere maat.
Toen hoorde ik over Bahabic en de mogelijkheid om kleding te laten verwerken in een nieuw artikel en zo een mooie herinnering te krijgen. Ik besloot een Bahabic te bestellen. Bij het sorteren van mijn vaders kleding voelde ik nog geen bijzondere emotie, want het was immers al jaren geleden dat hij stierf. Dat was wel anders toen na vier weken mijn Bahabic werd bezorgd.

bahabic Onno

Toen ik de verpakking opende en de Bahabic uitpakte ontdekte ik met een brok in de keel de zo herkenbare kleding van mijn vader, nu prachtig in delen verwerkt aan de binnenkant van de omslagdoek. Nu voelde ik wel degelijk emotie bovenkomen, omdat ik de herkenbare stoffen van zijn kleding in een geheel nieuwe context zag. Zijn kleding krijgt zo een nieuwe functie en toekomst. Een mooie herinnering en ook nog eens een heerlijk wollen omslagdoek die op frisse momenten van pas kan komen”.