Zaterdag 18 Juni is Bahabic bij Heidepol in Arnhem

Het is weer tijd voor de  jaarlijkse open dag bij Heidepol. Deze dag staat geheel in het teken van een kennismaking met de mooie natuurbegraafplaats Heidepol en de mogelijkheden die er zijn.

U bent tussen 11:00 en 17:00 uur van harte welkom. U kunt rondwandelen met medewerkers van Heidepol, luisteren naar prachtige muziek gespeeld door pianist Wouter Harbers en een lezing bijwonen van notaris Natascha Dröge over o.a. erfrecht en het levenstestament. In het programmaboekje dat voor u klaarligt tijdens de open dag vindt u een overzicht van de verschillende activiteiten en standhouders.

Een onderdeel van de open dag is de ‘inspiratiefair’. Hier kunt u rondkijken en inspiratie opdoen bij de diverse stands met producten rondom persoonlijk en verantwoord natuurbegraven. U ziet hier onder meer prachtige bloemsierkunst, mooie plaids en omslagdoeken van Bahabic, bijzondere kisten en handgemaakte manden. Ook zijn er uitvaartondernemers aanwezig om u te informeren over hun diensten. Bij de Ontvangstruimte kunt u terecht voor een kop koffie of thee en iets lekkers.

Heel graag tot ziens op zaterdag 18 juni!

Harderwijkerweg 37, 6816 VA Arnhem